ROLSTOEL VERVOER
AMBULANCE IRIS - 0495 75 75 55
 

Rolstoelvervoer ...

Hulp nodig om je te verplaatsen? Het kan!

Ouder worden en mobiliteit is niet altijd een eenvoudige combinatie. Ambulance Iris probeert een oplossing te vinden voor deze probleemsituatie.

Onze vervoersdienst beschikt over diverse wagens om een hulp te bieden bij verplaatsingen voor jong en oud, vanaf de start van Iris opteerden wij voor het gebruik van de kleinere, meer comfortable rolstoelwagens. Deze zijn hiertoe speciaal omgebouwd en beschikken over een uiterste comfortabele vering. De zitpositie is zodanig ingepland dat een rolstoelgebruiker hetzelfde zicht en comfort geniet als een mobiele patiënt/klant.

De chauffeur begeleidt u doorheen het ziekenhuis, en pikt u daarna terug op op de afgesproken plaats.  

Beschikt u niet over een eigen rolstoel, geen probleem Ambulance Iris voorziet één van zijn eigen rolstoelen tijdens het vervoer, consultatie, enz.

In vele gevallen is er een terugbetaling voorzien voor een opname/ontslag uit het ziekenhuis, consultaties, radio & chemotherapie, dialyse, enz.

Voor meer info ivm met tarieven en eventuele terugbetaling kan u ons steeds contacteren via mail op info@iris-ambu.be of via 0495 75 75 55

Wij bieden tevens privé rolstoelvervoer aan voor alle aangelegenheden voor meer info kan u terecht op onze pagina privé vervoer.mailto:info@iris-ambu.bePrive_vervoer.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1